| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Nikda Guru

Prisijungė: 2008 11 16 Pranešimai: 1502 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr., 02 03 2009, 8:57 Rašyti temą: Čiuožimo inventorius |
|
|
Pasidalinkite savo patirtimi apie batus, pavažas, aprangą ir kitą čiuožimo inventorių Kur visa tai įsigyti? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Redita Naujokas

Prisijungė: 2009 02 05 Pranešimai: 20 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr., 02 17 2009, 13:16 Rašyti temą: |
|
|
| Gal kas čiuožiat su Paramount 440 geležtėm? Pasidalinkit patirtim. Kažin ar verta jas pirkti? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lempa Meistras

Prisijungė: 2008 11 29 Pranešimai: 165
|
Parašytas: Kv., 03 19 2009, 16:00 Rašyti temą: |
|
|
| Redita rašo: | | Gal kas čiuožiat su Paramount 440 geležtėm? Pasidalinkit patirtim. Kažin ar verta jas pirkti? |
pati su jom nečiuožiu, bet kiek žinau net aukščiausio lygio sportininkai jomis naudojasi (tiesa nesu tikra ar būtent 440-om, bet rodos jos yra pačios pačiausios). Na pliusas pavažų tame, kad jos lengvesnės nei įprastos, nerūdyja. Bet va esu girdėjus (iš meistro, kuris galanda), kad net berods ~11 metų mergaitė jas sulaužė (gal netyčia brokuotos pasitaikė, negali žinot) Aišku vaikams jos patinka ir dėl to, kad būna įvairių spalvų, bet ir tas aliuminis labai greitai nusidaužo ir pavažos atrodo baisiai...  _________________ I'll skate for food  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Pen., 03 20 2009, 16:33 Rašyti temą: |
|
|
| Lempa, o su kokiom tu čiuoži? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lempa Meistras

|
Parašytas: Pen., 03 20 2009, 19:35 Rašyti temą: |
|
|
| Nikda rašo: | | Lempa, o su kokiom tu čiuoži? |
Kol kas su Wifa comfort Set (jau visiškai nužudytos), laukiu upgrade'o į Jackson Elite supreme + MK Phantom K-pick _________________ I'll skate for food  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Pen., 03 20 2009, 20:05 Rašyti temą: |
|
|
| Lempa rašo: | | Nikda rašo: | | Lempa, o su kokiom tu čiuoži? |
Kol kas su Wifa comfort Set (jau visiškai nužudytos), laukiu upgrade'o į Jackson Elite supreme + MK Phantom K-pick |
Dar tavo kojos gyvos? Man Wifa Skatec-d beveik nužudė kojas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lempa Meistras

|
Parašytas: Sk., 03 22 2009, 0:15 Rašyti temą: |
|
|
Gyvos dar. Šiaip kas dėl wifų patogumo būtent mano kojoms viskas gerai, net kai naujos buvo iškart iščiuožiau lyg jau šimtą metų būčiau su jom čiuožus, niekur nei skaudė nei nutrynė. Taip kad vifos batas yra "mano", kitas dalykas, kaddabar jau kai pačiūžos sudaužytos ir sulayžytos iki negaliu, tai dėl kojų iš tiesų baisu.
O kokios tau problemos su wifom? Trina? Spaudžia" Batas nepatogus? Kas?
Va kitas dalykas EDEA batai, kai matavausi pėdai irgi neblogai, o ten kur čiurna, na koja kaip kibire... _________________ I'll skate for food  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Sk., 03 22 2009, 9:23 Rašyti temą: |
|
|
Kai buvo naujos, tai gelias savaites atrodė, kad kojos įstatytos į kalades, kuris man tenka tampyti Be to, čiuožiant lankus visą laiką spaudė šoninius kauliukus (atsiradus galimybei, vėliau batuose padarė įspaudimus - vietas kauliukams). Vėliau prasinešiojo, bet visą laiką dėdavau į vidų paminkštinimus. O maniau, kad visi wifom nepatenkinti...
Kai perėjau prie Risport RF3, tai net nustebau, kad jau pirmą kartą čiuožiant nebuvo jokių "kaladės" ar panašių efektų
O dėl ko keiti būtent į Jackson'us? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lempa Meistras

|
Parašytas: Sk., 03 22 2009, 17:02 Rašyti temą: |
|
|
| Nikda rašo: | | O dėl ko keiti būtent į Jackson'us? |
Norėjau į RF2 Super, bet... nelemta... O jacksonus imu praktiškai dėl to, kad pirkau pavažas pagal rekomendacijas prie risportų, o jų man per metus taip ir neatvežė... na tai mano paskaičiavimu jacksonai turėtų būt maždaug tokio pat ilgio, plius jie turi labai daug pločių (jei neklystu net 7), kas man su mano labai plačia pėda, yra tikrai aktualu. Blogiasuia, kad tenka pirkt nesimatavus, nes mano dydis "neeinamas" tai ir neveža jo, tik pagal užsakymą... o su užsakymais, jei teko susidurt, tai žinai kaip... greitai nebūna... _________________ I'll skate for food  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Sk., 03 22 2009, 18:22 Rašyti temą: |
|
|
| Lempa rašo: | | Nikda rašo: | | O dėl ko keiti būtent į Jackson'us? |
na tai mano paskaičiavimu jacksonai turėtų būt maždaug tokio pat ilgio, plius jie turi labai daug pločių (jei neklystu net 7), kas man su mano labai plačia pėda, yra tikrai aktualu. Blogiasuia, kad tenka pirkt nesimatavus, nes mano dydis "neeinamas" tai ir neveža jo, tik pagal užsakymą... o su užsakymais, jei teko susidurt, tai žinai kaip... greitai nebūna... |
nieko sau, dar viena plačiapėdė  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lempa Meistras

|
Parašytas: Pir., 03 23 2009, 15:28 Rašyti temą: |
|
|
| Nikda rašo: | nieko sau, dar viena plačiapėdė  |
Aha... dar ir didžiapėdė... Pagal pločius telpu tik į daugumos firmų plačiausią dydį ir tai ant ribos... _________________ I'll skate for food  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Redita Naujokas

Prisijungė: 2009 02 05 Pranešimai: 20 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr., 03 24 2009, 8:36 Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Lempa už informaciją apie pavažas. Parašyk kaip seksis su naujom jackson pačiūžom čiuožinėt. Aš irgi plačiapėdė . Noriu keisti pačiūžas ir vis dar neapsisprendžiu kokias pirkti. Norėčiau Risportų, bet kažkaip man jie per siauri (net ir C plotis). |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
Prisijungė: 2011 09 04 Pranešimai: 15
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru