|
Wintersports Žiemos sporto šakų diskusijos
|
 |
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Verona Naujokas
Prisijungė: 2013 05 14 Pranešimai: 5 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr., 05 14 2013, 19:25 Rašyti temą: Suktukai ir jų problemos |
|
|
Niu tei va, sukūriau šia temelę , nes turiu problemą. Suktukai- man mistika . Užsisuku gerai tik , kad stoviu išrietus užpakalį , o kai jį įtraukiu iškart krentu. Na bet ne tai svarbiausia. Aš kai sukuosi kažkaip norisi stotis ant pirštų..... Tai va nežinau ką daryti Patarkit
[/i][/b] _________________ Žirgas ir laisvė man yra sinonimai..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
Prisijungė: 2011 10 14 Pranešimai: 21
|
Parašytas: Kv., 05 16 2013, 12:56 Rašyti temą: |
|
|
Na kaip suprantu, tai šita tema turėtų būti sukurta prie mėgėjų sporto.
Verona, kiek laiko lankai čiuožimą? Suktukai, man irgi ilgai buvo neįveikiami, bet dabar mylimiausi elementai
Suktis reikia ne ant pirštų galų, bet pėdos pagalvėlių (na tikiuos supratai), o kol suksies ant dantukų, tikrai suktukai nesigaus, nes tada labai sunku pagaut sukimosi ašį. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Verona Naujokas
|
Parašytas: Št., 05 18 2013, 21:35 Rašyti temą: |
|
|
Na, gal kas dar turit patarimu? siaip lankau apie 10 men. Viskas gerai sekas tik suktukai Ai beja, gal kas naudojat spinerius? ar padeda? laukiu atsakymu  _________________ Žirgas ir laisvė man yra sinonimai..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
Prisijungė: 2011 10 14 Pranešimai: 21
|
Parašytas: Pir., 05 20 2013, 9:16 Rašyti temą: |
|
|
Verona rašo: | Na, gal kas dar turit patarimu? siaip lankau apie 10 men. Viskas gerai sekas tik suktukai Ai beja, gal kas naudojat spinerius? ar padeda? laukiu atsakymu  |
O kiek treniruotės laiko skiri suktukams? Lankai su trenere ar savarankiškai, nes jei su trenere, tai ji turėtų pasakyt ką blogai darai.
O čia mano patarimas:
Svarbu yra gerai pradėti suktuką. Paprasčiausia yra pradėti iš vietos. Tai yra, atsistoti tiesiai, ištiesti rankas į šonus, pasukti jas kartu su viršutine kūno dalimi į dešinę pusę ir užsimoti į kairę. Užsimojimo metu rankos turi išlikti tiesios, pečių aukšty, o viršutinė kūno dalis su pečiais taipogi pasisukti į kairę pusę kojų atžvilgių. Užsimojant galvos reikia stengtis nenuleisti ir žiūrėti į kairę ranką. Pradėjus suktis, lietai suglausk rankas. Kojas stenkis laikyti viena prie kitos tiesias. Jei suktuką darai ant vienos kojos, tai tiesiog pradėjus suktis, pakelk dešinę koją. Ir aišku sukantis nugara turi būti tiesi, koja (arba kojos) ištiestos.
Spineriai, kažkiek padeda, bet reikia pastoviai su jais dirbti.
Šiaip, ką galiu pasakyt iš savo patirties, tai aš suktis pradėjau tik po 2m lankymo. Galvojau gyvenime nepavyks pasisukt. Taip, kad nenuleisk rankų ir dirbk  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Verona Naujokas
|
Parašytas: Antr., 05 21 2013, 15:02 Rašyti temą: |
|
|
ledas rašo: | Verona rašo: | Na, gal kas dar turit patarimu? siaip lankau apie 10 men. Viskas gerai sekas tik suktukai Ai beja, gal kas naudojat spinerius? ar padeda? laukiu atsakymu  |
O kiek treniruotės laiko skiri suktukams? Lankai su trenere ar savarankiškai, nes jei su trenere, tai ji turėtų pasakyt ką blogai darai.
O čia mano patarimas:
Svarbu yra gerai pradėti suktuką. Paprasčiausia yra pradėti iš vietos. Tai yra, atsistoti tiesiai, ištiesti rankas į šonus, pasukti jas kartu su viršutine kūno dalimi į dešinę pusę ir užsimoti į kairę. Užsimojimo metu rankos turi išlikti tiesios, pečių aukšty, o viršutinė kūno dalis su pečiais taipogi pasisukti į kairę pusę kojų atžvilgių. Užsimojant galvos reikia stengtis nenuleisti ir žiūrėti į kairę ranką. Pradėjus suktis, lietai suglausk rankas. Kojas stenkis laikyti viena prie kitos tiesias. Jei suktuką darai ant vienos kojos, tai tiesiog pradėjus suktis, pakelk dešinę koją. Ir aišku sukantis nugara turi būti tiesi, koja (arba kojos) ištiestos.
Spineriai, kažkiek padeda, bet reikia pastoviai su jais dirbti.
Šiaip, ką galiu pasakyt iš savo patirties, tai aš suktis pradėjau tik po 2m lankymo. Galvojau gyvenime nepavyks pasisukt. Taip, kad nenuleisk rankų ir dirbk  |
Na mano drauge yra ciuozeja tikrai nemazai pasiekus bet dabar jau baigus karjera mane moko.....Suktukams skiriu apie 20-15 min. O siaip darau ant vienos kojos. Pasidalinkit savo patirtim apie suktukus  _________________ Žirgas ir laisvė man yra sinonimai..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Verona Naujokas
|
Parašytas: Št., 05 25 2013, 16:20 Rašyti temą: |
|
|
Valiooo!!!!!! Man pavyksta suktukai!!!! Aciu kad padejot . Tikrai yra lengviau nei atrodo pirma karta  _________________ Žirgas ir laisvė man yra sinonimai..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|