|
Wintersports Žiemos sporto šakų diskusijos
|
 |
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
ledas Naujokas
Prisijungė: 2011 10 14 Pranešimai: 21
|
Parašytas: Pen., 10 14 2011, 10:54 Rašyti temą: Re: Skate Spinner |
|
|
Naudoju ir labai džiaugiuos aš juo. Nežinau ar sutapimas ar ne bet pradėjus juo treniruotis ir ant ledo suktukai pradėjo išeit. O iki to laiko, jau galvojau, kad suktukai neįmanoma misija.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
Prisijungė: 2011 09 04 Pranešimai: 15
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
|
Parašytas: Pir., 10 17 2011, 9:00 Rašyti temą: |
|
|
Kadangi bandžiau tik edea, tai nežinau ar skirtumas yra.
Kas liečia kainą, tai internete nieko pigiau neradau ir pirkau Lietuvoj. Nors įiaip visus kitus aksesuarus pirkau ne Lietuvoj dėl kainos  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
|
Parašytas: Pir., 10 17 2011, 17:30 Rašyti temą: |
|
|
Tai pasipasakok, kokius aksesuarus pirkai. Gal ir mane kas nors sudomins  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

Prisijungė: 2008 11 16 Pranešimai: 1502 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Pir., 10 17 2011, 17:34 Rašyti temą: |
|
|
Pasipasakok ne tik ką, bet ir kur pirkai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 7:28 Rašyti temą: |
|
|
| Antanas26 rašo: | Tai pasipasakok, kokius aksesuarus pirkai. Gal ir mane kas nors sudomins  |
Pirkau džiovykles pačiūžom, apsauginę lipnią juostą( sk8type), batų movas (nors jų dabar jau nebenaudoju, nelabai pasiteisino)), plasmasines apsaugas. Na manau viskas kas galėtų tave sudomint.
Merginas gal sudomintų suknelė varžybom, čiuožimo pėdkelnės irgi varžybom. Čia gal labiausiai sutaupiau, nes Lietuvoj būčiau sumokėjus trigubai daugiau.
Nikda, viską perku ebay.com. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

Prisijungė: 2008 11 16 Pranešimai: 1502 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 7:41 Rašyti temą: |
|
|
| ledas rašo: | | Antanas26 rašo: | Tai pasipasakok, kokius aksesuarus pirkai. Gal ir mane kas nors sudomins  |
Pirkau džiovykles pačiūžom, apsauginę lipnią juostą( sk8type), batų movas (nors jų dabar jau nebenaudoju, nelabai pasiteisino)), plasmasines apsaugas. Na manau viskas kas galėtų tave sudomint.
Merginas gal sudomintų suknelė varžybom, čiuožimo pėdkelnės irgi varžybom. Čia gal labiausiai sutaupiau, nes Lietuvoj būčiau sumokėjus trigubai daugiau.
Nikda, viską perku ebay.com. |
Gal akis buvo užkliuvusi ir už silikoninių apsaugų keliams? Kodėl batų movos nepasiteisino? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 8:03 Rašyti temą: |
|
|
| Nikda rašo: |
Gal akis buvo užkliuvusi ir už silikoninių apsaugų keliams? Kodėl batų movos nepasiteisino? |
Ne tokių nemačiau pati naudoju paprastas medžiagines.
O va movos man nepasiteisino, nes ne vieną kartą šuolio metu aš jas užkabinau ir nespėjau kol nusileidau iki ledo išsipainiot, tai griuvimai buvo labai skaudūs ir nemalonūs. Be jų jei jau griūnu, tai griūnu tik dėl to, kad blogai iššoku, o ne dėl to, kad kojos į kažką įsipainioja. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 13:36 Rašyti temą: |
|
|
Šaunuolė, kad ebay perki :} Tik aš nelabai įsivaizduoju, kas tos movos ir kokia prasmės iš to sk8tape ką jis apsaugo? O sakydama plastmasines apsaugas turbūt turi galvoj blade guard'us?
O džiovyklėlės, kiek ieškojau ebay, tai ne tokios ir pigios. Pvz., čia: http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=skate+blade+covers&_sacat=0&_sop=15&_odkw=figure+skate+blade+covers&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Nuo 13+ USD prasideda. Ar aš nemoku ieškoti?
Aš anksčiau dar mąsčiau apie kojų apsaugas, kurios užsimauna ant kulkšnies, kad pačiūžos netrintų. Bet dabar kažkaip nelabai trina, tai nepirkau...
Čia geresnis variantas http://www.amazon.com/Bunga-Pads-5-Ankle-Sleeve/dp/B000289XWQ
O čia pigesnis http://www.ebay.com/itm/SKATER-GEL-ANKLE-SLEEVE-SILIPOS-GEL-SLEEVE-SKATER-/250808006888?pt=BI_Credit_Card_Terminals&hash=item3a655278e8#ht_500wt_922 pastaris persipjauna per pusę ir išeina abiejoms kojoms. Aišku, galima ir parduotuvėj už kokį 15 Lt nuspirkti bendro naudojimo apsaugą, bet turbūt verta pataupyt normaliam daiktui... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 15:38 Rašyti temą: |
|
|
Movos va kaip atrodo:)
http://www.ebay.com/itm/Lycra-S-T-R-E-T-C-H-Boot-Covers-BLACK-WHITE-BEIGE-/290591953367?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a8a151d7
Ar ta sk8tape saugo nežinau pasakysiu kai ją nulupsiu Bet kai pačiūžos kainuoja virš 1000lt, tai kažkaip noris jas pasaugoti. Tiesa priekinę pačiūžų dalį klijavau dviem sluoksniais, nes kai kerti su geležte, tai tas vienas sluoksnis tikrai neapsaugo.
Dėl džiovyklėlių, tai Lietuvos parduotuvėj jos kainuoja 60lt. Na aišku dar galima pataupyt ir pasisiūt iš storesnės medžiagos. Aš netgi pati turiu susikirpusi medžiagą tik niekaip nepasisiuvu (senosios jau suplyšusios ir reikia naujų)
Plasmasinės apsaugos, tai taip angliškai blade guard.
Dėl kojų trynimo, tai kažkaip niekad netrynė, na gal tik pirmom dienom, kol prisitaikė koja prie pačiūžų. Tai gal ir pas tave tik dėl to trynė? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
|
Parašytas: Antr., 10 18 2011, 16:28 Rašyti temą: |
|
|
Džiovyklėlės pas mus parduotuvėj nuo 30 Lt iki 40 Lt atrodo. Baisoka, kai pagalvoji, kiek plešia už du medžiagos gabalėlius
O kokios pas tave pačiūžos? Dėl trynimo tai kai su akropolinėm čiuoždavau, visad nutrindavo dešinės kojos gale, virš kulno. Visad. Ir būtent dešinę koją. Nusipirkau Edea lyg ir mažiau trynė, bet pradžioj kartais irgi patrindavo. Dabar netrina, bet vis tiek toks jausmas, kad Edea 275 visgi ne mano kojai. Kažkiek per didelės. Truputį stipriau susiverži, paskausta kojos, truputėlį atlaisvini, kulnas gana stipriai kilnojasi... Nežinau nežinau...
Beje, kur Vilniuj perkat pačiūžas? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ledas Naujokas
|
Parašytas: Tr., 10 19 2011, 7:33 Rašyti temą: |
|
|
Pas mane risportai.
O kad akropolio pačiūžos trynė, tai nieko nuostabaus, va dėl to aš ir stengiuos čiuožt tik su savo.
Dabar Vilniui pačiūžų parduotuvės nebėr yra tik Kaune.
Man patogiau, nes, kai reikėdavo važiuot į Vilniaus parduotuvę buvo tikrai nepatogu, nes ji dirbdavo tokiu laiku, kai kamsčiai didžiausi
O kas liečia kainas, tai taip viskai kainuoja brangiai, norisi pigaiu, tai ir ieškai ar internete ar pati bandau siutis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Antanas26 Naujokas
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pinikota Naujokas
Prisijungė: 2013 02 23 Pranešimai: 1
|
Parašytas: Št., 02 23 2013, 22:07 Rašyti temą: |
|
|
Kad gali būti didesnis +0.5 cm _________________ pedkelnes internetu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Verona Naujokas
Prisijungė: 2013 05 14 Pranešimai: 5 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Sk., 05 19 2013, 17:46 Rašyti temą: |
|
|
| pinikota rašo: | | Kad gali būti didesnis +0.5 cm |
Suaugusiems +0.5 cm , o vaikams +0.10cm  _________________ Žirgas ir laisvė man yra sinonimai..... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|