|
Wintersports Žiemos sporto šakų diskusijos
|
 |
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Kaligula Mėgėjas
Prisijungė: 2011 01 05 Pranešimai: 65
|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 18:40 Rašyti temą: |
|
|
Nick'ais ar pavardėm prašom [/quote
Kam tos geles! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

Prisijungė: 2008 11 16 Pranešimai: 1502 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 20:09 Rašyti temą: |
|
|
| Elvis rašo: | | Kaligula rašo: | | Elvis rašo: | | zemaitis rašo: | | Ir kas už rusus serga? |
Ir aš nežinau kas Aš aišku biški už Svetlaną Sleptsovą pasirgdavau, bet tikrai ne per daugiausiai, kad būtų galima būtų pasakyti, kad sergu už rusus  |
Kas serga uz rusus-as pvz. zinau Be to,kad jau koks 15 metu domisi-ziuri varzybas,iesko info apie sportininkus,ju "uzklasine veikla". |
Nick'ais ar pavardėm prašom  |
Šakės. Prajuokinot juodai. Dabar būtų galima mušt ir akmenim užmėtyt dailiojo čiuožimo mėgėjus. Ir už Aleksandrą Golovkiną sergam, ir Katerina Kozlova patinka, ir Aleksandrą Pirogovą turim Drobiazko irgi ne lietuvė O man tai apskritai, žiūriu, prasti reikalai: ir ne tom varžybom domiuosiu, ir straipsnius bei visokias ten knygas skaitau, forumuose naršau...
Einu ieškot bunkerio, slėptis reikia  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Striokas Naujokas
Prisijungė: 2010 12 19 Pranešimai: 14 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 20:22 Rašyti temą: |
|
|
Už rusus!!! pabodo jau tie norvegai...
Beje gal puse Lietuvos sportininkų rusų pavardėm , taip kad kaip čia nesirgsi . |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 20:32 Rašyti temą: |
|
|
| Striokas rašo: |
Beje gal puse Lietuvos sportininkų rusų pavardėm , taip kad kaip čia nesirgsi . |
O aš tai ir pletką girdėjau, kad gimimo liudijime Rasimovičiūtės pavardės variantas kitoks... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zemaitis Guru
Prisijungė: 2008 01 26 Pranešimai: 649
|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 20:47 Rašyti temą: |
|
|
| Nikda rašo: | | Striokas rašo: |
O aš tai ir pletką girdėjau, kad gimimo liudijime Rasimovičiūtės pavardės variantas kitoks... |
Tėtis Edvard Rasimovič. Nemanau, kad į tą reikia kreipti dėmesį, pusė lietuvių maišyti. Mano senelis iš tėvo pusės rusas ir tik per nesusipratimą esu su lietuviška pavarde  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 21:06 Rašyti temą: |
|
|
Žemaiti, čia jau ironizuojam, nes kai delfi marazmatikai pradeda komentuot, tai belieka tik galvą palinguot ir pagalvot, iš kur tiek, švelniai tariant, keistuolių veisiasi.
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
SG Meistras

Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 171 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: Pen., 01 07 2011, 21:13 Rašyti temą: |
|
|
| ei ei, baikit cia saipytis. Kaligula turbut norejo pasakyt, kad jis rusais domisi ir galetu kazka idomaus parasyt. Visada prasom. koks skirtumas, kas uz ka serga- uz kokia tauta, ar uz atskira sportininka. kuo daugiau nuomoniu, tuo spalvingiau. Jei pradesim cia vieni ant kitu "stumt" , tai foruma ne populiarinsim, o terlinsim... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nikda Guru

|
Parašytas: Št., 01 08 2011, 9:30 Rašyti temą: |
|
|
| SG rašo: | | ei ei, baikit cia saipytis. Kaligula turbut norejo pasakyt, kad jis rusais domisi ir galetu kazka idomaus parasyt. Visada prasom. koks skirtumas, kas uz ka serga- uz kokia tauta, ar uz atskira sportininka. kuo daugiau nuomoniu, tuo spalvingiau. Jei pradesim cia vieni ant kitu "stumt" , tai foruma ne populiarinsim, o terlinsim... |
Истину глаголишь, сын мой! (pasakytų popas )
Šiaip tai sakyčiau, kad nesišaipom, o sveikai pasilazdavojam  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Algimantas Guru
Prisijungė: 2009 02 21 Pranešimai: 544
|
Parašytas: Št., 01 08 2011, 11:33 Rašyti temą: |
|
|
Sveiko nacionalizmo/patriotizmo laipsnis mums, mažai tautai (ir kitoms panašioms), reikalingas didesnis negu dideliom (kad išliktume), paprastai, tai visi supranta. Bet jeigu su juo "nuklystama į pievas" tai tik juokas (o kartais ir pyktis) ima.
Šauniai (ir sveikai) čia visi parašėte!
Beje, aš Kaligulos žodžius irgi supratau taip, kaip suprato SG. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|